Daniëlle van Coachingspraktijk Hartzaken en ik organiseren deze prachtige, leerzame mini-cursus! Een mini-cursus die van grote invloed kan zijn op jouw leef- en denkpatroon!

 

Positief in het leven staan, voldoende ontspanning, gezonde voeding, goed omgaan met en luisteren naar mijn lichaam. Dit zijn onderwerpen waar je veel over hoort en leest en waar jijzelf misschien ook wel mee bezig wilt zijn. Toch is het vaak lastig om hierin zelf stappen te ondernemen. Je begint misschien vol enthousiasme, maar valt al snel weer terug in je oude patronen. Je probeert positief te kijken naar jezelf en anderen, maar elke keer komt dat negatieve stemmetje weer terug. Je wilt graag ontspannen, maar er speelt altijd door je hoofd dat je nog iets moet doen. Je wilt graag gezonder eten, maar wat is nou gezond en hoe pak je dat aan? Je wordt gehinderd door lichamelijke klachten die (grote) invloed op je leven hebben.

 

Tijdens de minicursus die Daniëlle ik gaan geven, gaan we kijken hoe we goed voor onszelf kunnen zorgen. Wat heb je hierin nodig en hoe ga je hiermee aan de slag. Je krijgt informatie, gaat hierover met elkaar in gesprek, je kijkt hoe je dit in jouw eigen leven toe kunt passen en je gaat hiermee oefenen. Deze minicursus is uniek omdat we naar meerdere aspecten van het leven gaan kijken die onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Door deze aspecten met elkaar te verbinden krijg je inzicht in jouw leefpatroon en leer je om goed voor jezelf  te zorgen. Deze cursus bestaat uit 2 delen van ongeveer 1,5 uur. 

 

Wanneer: 5 & 26 oktober 2021

Tijd: 09.15 - 10.45 uur

Locatie: Boomkamp 5, Rijssen

Investering: €49,50

 

Opgeven kan via onderstaand formulier. 

Na opgave krijg je van ons een bevestiging en een verzoek tot betaling. Je opgave is definitief wanneer aan de betaling voldaan is. 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

 Na opgave krijg je per mail een bevestiging en de factuur van ons. Je opgave is definitief na de betaling van de factuur.