De zoektocht naar mijn gezondheid

Jarenlang heeft voeding een negatieve invloed gehad op mijn gezondheid zonder dat ik mij daar van bewust was. Mijn darmen waren gevoelig, ik had  van jongs af aan veel last van eczeem en was vaak moe. Ook waren er regelmatig dat ik niet lekker in mijn vel zat. Dit had veel invloed op mijn leven.

 

Tot ik ontdekte welke rol voeding hierin speelde....

 

Ik ben midden jaren 80 geboren in Rijssen en heb daar bijna heel mijn leven doorgebracht. Na mijn HBO-opleiding SPH ben gaan werken in de ambulante hulpverlening en later in de gehandicaptenzorg. Dit heb ik jaren met veel plezier gedaan.

 

Na de geboorte van onze oudste zoon in 2012, ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in voeding en de invloed hiervan op mijn lichaam en mijn brein. Ik heb mijn eetpatroon drastisch omgegooid met als gevolg dat mijn lichamelijke klachten grotendeels verdwenen. Ook voelde ik mijn emotioneel stabieler dan ooit te voren. Mijn interesse naar de invloed op ons lichaam van voeding werd steeds groter en ik besloot om mij hierin nog verder te verdiepen. Ik ronde mijn opleiding voor natuurvoedingsadviseur af en volde een opleiding over orthomoleculaire voeding voor kinderen. Ik stopte met werken in de zorg en zette in 2017 mijn eigen praktijk 'Foodbuddy' op.

 

 

 Met mijn kennis en ervaring wil ik jou helpen in jouw zoektocht naar gezondheid

 

De weg naar een betere gezondheid is voor iedereen anders. Dit is heel logisch, want elk lichaam is anders. Met mijn kennis en ervaring wil ik jou helpen in deze zoektocht naar gezondheid. 

 

In de begeleiding die ik geef gaan we op zoek naar de manier die passend voor jou is. Jij bepaalt hoe groot de stappen zijn die je hierin wilt zetten. Ik help jou  om deze stappen te zetten. 

Hoe? Door middel van individuele begeleiding, workshops en cursussen.