De invloed van voeding op onze gezondheid

Weet jij dat de voeding die jij neemt van grote invloed is op jouw gezondheid?

 

Voeding speelt vaak een rol in het ontstaan van ziekten, maar de juiste voeding kan je gezondheid aanzienlijk verbeteren. Wil je hier meer over weten? 

 

Tijdens deze workshop zul je ontdekken dat je met een paar aanpassingen je gezondheid al een boost kan geven. We gaan in op de invloed van voeding op ziekten en bespreken hoe je eenvoudig je voedingspatroon kunt aanpassen. Je mag een aantal dingen proeven en je krijgt ook een aantal lekkere recepten mee naar huis.

 

Ook kun je de workshop 'Natuurlijke voeding voor kinderen' volgen. Een workshop waarin jij informatie en handreikingen krijgt over welke voeding goed is voor jouw kind(eren). 

 

Bovenstaande workshops geef ik aan groepen. Dit kan zowel bij jou thuis, als op een externe locatie. Vraag via onderstaand contactformulier naar de mogelijkheden. 

 

Wat anderen over deze workshops zeggen:

Je wilt het beste voor je kind! Dat wil toch iedereen? Zeker als het gaat om gezond eten! Maar ik vond dat nog niet zo makkelijk. Natuurlijk geef ik mijn kinderen de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groente, fruit, granen, enz. Maar... we willen ook wel een snoepmomentje op een dag. En wat zijn dan verantwoorde tussendoortjes? Dat heb ik geleerd bij Foodbuddy! Lisa heeft tijdens de workshop 'Natuurlijke voeding voor kinderen' erg goede handreikingen gegeven! En niet alleen dát, ook geeft ze veel informatie over bv. de werking van suikers in ons lichaam, voor welke ingrediënten we moeten oppassen, wat ons lichaam juist wél nodig heeft, en nog veel meer. Erg leuk en leerzaam! En... wij genieten nu dagelijks van een verantwoord tussendoortje!

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.