Na een winter waarin we veel binnen hebben gezeten, breekt de lente weer aan. We komen weer meer buiten, mogen genieten van de zon en niet te vergeten van alle lekkere groente en fruitsoorten die de lente ons te bieden heeft.

 

Afgelopen periode zijn we erbij stil gezet hoe belangrijk het is om goed voor onze gezondheid te zorgen. Maar niet alleen onze gezondheid is belangrijk, ook de zorg voor de aarde is een thema waarover we veel horen. Tijdens de kookworkshop ‘Healthy Spring’ gaan we bezig met deze 2 thema’s. Zo kiezen we bij het koken voor producten die goed zijn voor onze gezondheid. We gaan vooral met producten van het seizoen werken en kiezen we waar mogelijk voor biologisch. Deze producten zijn niet alleen goed voor onze gezondheid, we houden zo ook rekening met de zorg voor de aarde.

Wat gaan we maken?

Tijdens de kookworkshop ‘Healthy Spring’ gaan we bezig met recepten die snel en makkelijk te maken zijn, zodat je ze thuis ook zeker weer op het menu gaat zetten. Denk hierbij aan lekkere soepjes, frisse salades, heerlijke ovenschotels en nog veel meer. Gerechten voor zowel de lunch als het diner.

 

VOL

Datum:              14-04-2022

Tijd:                    19.30 – 22.00 uur

Locatie:              Scholengemeenschap Reggesteyn, Cattelaar 2, Rijssen

Investering:       €34.50 p.p.

Deze kookworkshop is volgeboekt. Het komt soms voor dat er iemand toch niet kan. Mocht je op de reservelijst willen staan, vul dan onderstaand contactformulier in.

 

VOL

Datum:               18-05-2022

Tijd:                    19.30 – 22.00 uur

Locatie:              Scholengemeenschap Reggesteyn, Cattelaar 2, Rijssen

Investering:       €34,50 p.p.

 

Had jij één van deze kookworkshops graag bij willen wonen? Laat het mij weten. Je komt dan op de reservelijst te staan.


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.