Lunchen 2.0

Een goed alternatief!

Je wilt graag gezond en gevarieerd lunchen, maar.......

je weet niet hoe?

 

Om mij heen hoor ik steeds meer dat mensen op een andere manier willen gaan lunchen. Tijdschriften en kookboeken staan vol met ideeën en recepten hoe het anders zou kunnen, maar vaak worden er veel en/of onbekende ingrediënten gebruikt. Dit maakt vaak de stap te groot om deze recepten uit te proberen, want zoveel tijd heb je vaak niet om een lunch voor te bereiden. 

 

Nou is er een manier waarop jij wel gezond en gevarieerd kunt lunchen zonder gebruik te maken van inwikkelde recepten en deze manier wil ik met jou delen. 

Jij wilt graag:

  • Meer variatie in je lunch
  • Recepten die makkelijk te maken zijn
  • Meer energie
  • Je gezonder voelen
  • Je lunch elke dag een feestje laten zijn

Door deel te nemen aan deze workshop kun jij dit bereiken!

 

Waarom zou je gevarieerd lunchen?

Door gevarieerd te lunchen krijg je veel verschillende voedingsstoffen binnen. Hierdoor krijg je meer energie en voel jij je gezonder. Ook is je lunch zo elke dag een feestje! Zou je dan nooit meer met een boterham moeten lunchen? Een boterham is ook heerlijk, maar hoe fijn is het dat je er extra van geniet omdat je het niet meer standaard elke dag eet? 

 

Ben jij er ook aan toe om meer variatie aan te brengen in je lunch, meer te genieten, meer energie te krijgen en je gezonder te voelen?

Wil jij lunchen met producten die je gewoon in de supermarkt kunt halen en recepten die je eenvoudig zelf kunt maken voor thuis en om mee te nemen naar je werk?

 

Kom dan naar de workshop ‘Lunchen 2.0’. 

In 2019 was er veel belangstelling voor deze workshop. Ik heb deze workshop toen 2 keer gegeven aan enthousiaste deelnemers. Wegens het succes van vorig jaar bied ik deze workshop dit jaar nog één keer aan. Zorg dat je erbij bent!

Datum, tijden en locatie

Datum: 25-02-2020

Tijd: 19.30 tot +/- 21.30 uur

Locatie: Reggesteyn, Cattelaar 2, Rijssen

 Investering: €29.50 

Meld je nu aan voordat het vol zit! 


In deze kookworkshop is er ruimte voor 16 deelnemers. 

Na aanmelding krijg je van mij een mail met daarin meer informatie over de workshop. 


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Dit zeggen anderen over deze workshop

 

Josanne

Erg leuke workshop! Ik heb hem vorig jaar bijgewoond. Aanrader!

 

Sabine

Workshop 'Lunchen 2.0' wordt opnieuw gegeven. En dat snap ik wel. De workshops zijn altijd goed gevuld, met veel informatie over gezonde voeding(smiddelen) en met lekkere gerechten die je samen maakt en samen proeft. Een gezonde lunch hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn. En dat leer je tijdens deze workshop. We hebben onder andere frittata, Mexicaanse rijstsalade, mosterdsoep en een pastasalade met feta gemaakt. Allemaal gerechten die je prima vooraf kunt maken en dus mee kunt nemen naar je werk of gewoon thuis van kunt genieten. Echt een aanrader voor mensen die vaak even inspiratieloos zijn als het gaat om een gezonde gevarieerde lunch en een keer wat ander willen dan 2 volkoren boterhammen met kaas!

 

Gerlinde

Workshop 'Lunchen 2.0' - een leuke workshop met ontzettende lekkere recepten.

Lunchen doen we allemaal en op een verschillende manier, maar door het volgen van deze workshop werd ik wel bewust van mijn manier van lunchen. Eigenlijk best vaak hetzelfde.... Door de verrassende en makkelijke gerechten raak je geïnspireerd om jezelf eens iets anders te gunnen dan die 'gewone' boterham. 

Wat ook erg leuk is, dat je alle gerechten maakt, dus ook direct kan proeven. Vaak kijk ik in een receptenboek en dan duf ik het eigenlijk niet aan.... straks vind ik het niet lekker en dan heb ik er wel de ingrediënten voor gekocht en er tijd en energie in gestoken.... Dat is hier dus niet zo.... Je proeft alles en weet dan ook of je er voor jezelf nog iets aan toe wilt voegen. Ook heeft Lisa vaak ideeën hoe je het gerecht met een kleine aanpassing kunt veranderen naar jouw smaak. Daarnaast krijg je alle recepten mee in een map, zodat je ze thuis makkelijk weer na kan maken. 

En wat betreft de gebruikte ingrediënten... dat hoeft ook geen belemmering te zijn... die zijn te kop in iedere supermarkt

Ik vind de workshop een echte aanrader!