ouder-kind kookworkshop

Een leerzame en gezellige middag voor jullie samen!

Wil jij je kind (of kleinkind, neefje, nichtje enz.) meer betrekken bij het koken? Wil jij dat je kind meer gaat proeven en leert hoe eten wordt bereid? Vind jij het leuk om samen met je kind te koken, of doe je dit niet zo vaak maar lijkt het je wel erg leuk?

 

Eten met kinderen kan ontzettend frustrerend zijn. Veel voorkomende problemen die ik van ouders vaak hoor zijn:

- Het kind wil geen nieuwe dingen proberen te proeven

- Het kind zegt bij voorbaat dat het iets niet lust

- Het kind spuugt eten direct weer uit

 

1,5 jaar lang was het een ramp om onze oudste zoon te laten eten. Hij hield zijn mondje stijf dicht bij de warme maaltijd. Het was meestal niet zo gezellig aan tafel. Je wilt zo graag dat je kind eet en we hebben van alles geprobeerd, maar het lukte gewoon niet. Totdat ik hem ging betrekken bij het koken. Door dit te doen, werd zijn interesse meer en meer gewekt voor het eten. Het samen koken vond hij heel gezellig en hij ontdekte dat eten best lekker is. Ook durfde hij nieuwe dingen te proeven. Het werd daardoor een stuk gezelliger aan tafel. 

Hij helpt nog steeds regelmatig met het koken en ook zijn kleine broertje staat al in de pannen te roeren. 

 

Dit gaan we doen!

Tijdens deze ouder-kind kookworkshop ga ik jullie laten zien hoe leuk het is om samen te koken en zul jij je verbazen over wat kinderen allemaal kunnen en durven wanneer jullie samen aan de slag gaan.  

 

Tijdens deze kookworkshop leren jullie iets over de invloed van voeding op onze gezondheid, gaan jullie samen aan de slag met een kindvriendelijk gerecht en gaan we al het lekkers proeven.

Je krijgt van mij  ook nog de recepten van de gerechten mee naar huis, zodat jullie thuis er ook mee aan de slag kunnen. 

 

Aanbieding!

Ik bied je deze workshop aan voor een hele leuk prijs! Normaal zou je voor voor 2 personen €59,- betalen. Voor deze kookworkshop betaal je maar €39,50 met 2 personen! Geef je wel snel op want er is maar plek voor 7 ouder-kind duo's.

  

Datum: 05-02-2020

Tijd: 15.15 tot +/- 17.30 uur

Locatie: Reggesteyn, Cattelaar 2, Rijssen

Kosten: €39,50 per duo. 

 

Opgeven kan via onderstaand contactformulier.

Wil je graag meer kinderen meenemen? Geef dit bij opgave even aan. Er zal dan een kleine meerprijs worden berekend. 

  

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.