Online Cursus: Gezond en natuurlijk eten voor een betaalbare prijs

Wil jij gezond en natuurlijk eten voor een betaalbare prijs?

Wil jij weten waar je op moet letten bij het kopen van je boodschappen?

Wil jij weten welke slimme keuzes je hierin kunt maken?

Wil jij lekkere en makkelijke recepten?

 

 

Tijdens de workshops en begeleiding die ik geef, hoor ik vaak van mensen dat ze denken dat ze door gezond en natuurlijk eten veel meer geld kwijt zijn aan hun boodschappen. Dit kan mensen ervan weerhouden om hun voedingspatroon aan te passen. Ik weet uit jarenlange ervaring dat het helemaal niet duur hoeft te zijn om gezond en natuurlijk te eten. 

 

Dit leer je door middel van deze cursus:

In deze cursus leer je wat de basis is van een gezond en natuurlijk voedingspatroon. Vervolgens geef ik je een aantal low budget tips, die je al snel zullen helpen om geld te besparen op je boodschappen. Daarna gaan we kijken naar het verschil tussen verse, diepvries en pot- of blikgroenten, hoe we slim keuzes maken, hoe we producten kunnen bewaren, hoe we ons boodschappenlijstje samenstellen en wat we zelf kunnen maken en wat we daarmee besparen. Ook leren we wat de voor- en nadelen zijn van biologisch eten.

Ik wil graag dat je ook echt aan de slag gaat met hetgeen ik je leer. Om het geleerde in de praktijk te brengen en je eigen te maken, geef ik je opdrachten en recepten die je thuis kunt gaan maken.

 

Hoe ga je deze cursus volgen?

Elke 2 weken (m.u.v. de vakanties) krijg je een nieuw onderdeel van de cursus. Elk onderdeel bestaat uit een informatief gedeelte, een opdracht en een recept waar je die twee weken mee bezig kunt gaan. Deze cursus bestaat uit 8 onderdelen. 

 

We starten deze cursus in de eerste week van juni 2020. Je krijgt elke keer op dinsdag het nieuwe onderdeel door mij toegestuurd.

 

Heb je interesse in deze cursus? Meld je dan snel aan via onderstaand formulier en profiteer van de introductieprijs van maar €14,95! 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.