De zoektocht naar mijn gezondheid

 

 Met mijn kennis en ervaring wil ik jou helpen in jouw zoektocht naar gezondheid

 

Jarenlang heeft voeding een negatieve invloed gehad op mijn gezondheid zonder dat ik mij daar van bewust was. Mijn darmen waren gevoelig, ik had  van jongs af aan veel last van eczeem en was vaak moe. Ook waren er regelmatig periodes dat ik niet lekker in mijn vel zat. Dit had veel invloed op mijn leven.

 

Tot ik ontdekte welke rol voeding hierin speelde....

 

Ik ben in 1984 geboren in Rijssen en heb daar bijna heel mijn leven doorgebracht. Na mijn HBO-opleiding SPH, ben ik gaan werken in de ambulante hulpverlening en later in de gehandicaptenzorg. Dit heb ik jaren met veel plezier gedaan.

 

Na de geboorte van onze oudste zoon in 2012, ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in voeding en de invloed hiervan op mijn lichaam en mijn brein. Ik heb mijn eetpatroon drastisch omgegooid met als gevolg dat mijn lichamelijke klachten grotendeels verdwenen. Ook voelde ik mij emotioneel stabieler worden. Mijn interesse naar de invloed van voeding op ons lichaam werd steeds groter en ik besloot om mij hierin nog verder te verdiepen. Ik ronde mijn opleiding voor natuurvoedingsadviseur af en volgde een opleiding over orthomoleculaire voeding voor kinderen. In 2017 begon ik mijn praktijk 'Foodbuddy'. Vanaf die tijd ben ik mij blijven verdiepen in de werking van het lichaam en het brein. Ik heb hier meerdere webinars, cursussen en opleidingen voor gevolgd zoals; hormonen en vrouwenklachten, voeding en hormonen, supplementenkennis, corona, de ontgiftingsfunctie van de lever, EMB (Energetisch Morfologische Bloedtest) en EMB-therapeut.

 

De weg naar een betere gezondheid is voor iedereen anders. Dit is heel logisch, want elk lichaam is anders. Met mijn kennis en ervaring wil ik jou helpen in deze zoektocht naar gezondheid. 

 

In de begeleiding die ik geef gaan we op zoek naar de manier die passend voor jou is. Jij bepaalt hoe groot de stappen zijn die je hierin wilt zetten. Ik help jou  om deze stappen te zetten.